Apr
8
2013

Koristite vaš gmail nalog kao pomoćni Hard Disk
Iako danas imamo na raspolaganju HDD sa velikim kapacitetom skladišta svi znamo da prostora nikad dosta. Sa ovim načinom možete da potpuno besplatno koristite gmail nalog kao hard disk online sa čak 10Gb prostora na raspolaganju..

Sad ovde naravno ne možete da instalirate igrice, snimate filmove itd ali je odličan za skladište slika, programa i ostalih sitnih stvari a nema korisnika koji nema bar koji Gb toga na hardu…

Kreiranje Gmail HDD-a

Prvo i osnovno je da morate da kreirate Gmail nalog ako ga već nemate i dobijete njihovu mail adresu. Kada ste to obavili, skinuti ćete ovaj mali program i instalirati:

Gmail DRIVE

Posle instalacije pojaviće vam se u računaru virtuelni Hard disk od oko 10 GB..

Gmail Hard disk

Zatim kada odete na njega ( prvo pokretanje ) tražit će vam da unesete vaše ime i šifru, vaše ime je u stvari vaš gmail primer ako je vaš email web-saveti@gmail.com znači ukucat ćete web-saveti ( ne kucate gmail.com ) i naravno vašu šifru za pristup..

I kao što možete da vidite na slici ispod imate vaš Gmail HDD, evo ja sam stavio na njega jedan program čisto da vidite:

HDD2

Nadam se da će nekima od vas da posluži ovo i naravno za sve što uradite ( obrišete, snimite ) ćete da dobijete obaveštenje na vaš gmail nalog…

Preporučujemo:

Comments are closed.